Μαλαισία - Βόρνεο: Μέσα στην ζούγκλα βρήκα την γαλήνη!

2019-07-16

Αγαπητοί φίλοι μου άλλο ένα ταξίδι τελείωσε σε μια χώρα που θαρρείς πως είναι πολλές καθώς από πόλη σε πόλη είχε τόσο μεγάλες διαφορές. Θα προσπαθήσω να σας δώσω όλες τις πληροφορίες για την οργάνωση του ταξιδιού σας και για όσους έχουν περαιτέρω ερωτήσεις εννοείται μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή στο Instagram.

Θα ξεκινήσω αφού ευχαριστήσω το δικό μας ενεργειακό ποτό το Cocalizer που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε μαζί μας και μας έδωσε την δύναμη που χρειαζόμασταν, καθώς και όλες τις εταιρείες που μας βοήθησαν την Podia Footcare με τα εξαιρετικά προιόντα περιποίησης ποδιών , την Egalaxy.gr  για το φωτογραφικό εξοπλισμό μας και τέλος την Emuscles.gr για το υπέροχο σακίδιο που αποδείχθηκε εξαιρετικά ανθεκτικό.

Η αρχή λοιπόν έγινε με μια φθηνή πτήση από Αθήνα προς Σιγκαπούρη που εντόπισα στα 170€ απλή μετάβαση με Scootair μέσω του Skyscanner και έπειτα μια πτήση από Kuching για Αθήνα με 200€ οπότε και κατευθείαν τα κλείσαμε.

Στην συνέχεια άρχισε η αναζήτηση των εσωτερικών πτήσεων αφού πρώτα αποφασίζαμε ποιά μέρη θα επισκεφθούμε.
Έτσι καταλήξαμε σε Σιγκαπούρη - Κουάλα Λουμπούρ με 41€(Jetstar) κόστος απλή μετάβαση(υπάρχει σύνδεση και με λεωφορείο όμως απαιτεί πολύ χρόνο) , από Κουάλα Λουμπούρ για Σαντακάν με Air Asia με 42€ , από εκεί θα βρισκόμαστε στο ποταμό Kinabatangan για διαμονή και στην συνέχεια με λεωφορείο στο Lahad Datu για 4 ημέρες στο πανέμορφο δάσος Danum.

Από το Lahad Datu είχαμε πτήση για Κότα Κιναμπάλο με 35€ Malaysia Airlines και από Kota Kinabalu προς Kuching με 25€ Air Asia.

Αυτός ήταν ο σχεδιασμός μας που όπως αποδείχθηκε για τις 13 μέρες που είχαμε ήταν μια χαρά ώστε να διαμορφώσουμε μια καλή εικόνα για την χώρα και να κάνουμε πολλές όμορφες δραστηριότητες.


© 2017 Το ταξιδιωτικό blog travelSIF Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!